طرز تهیه سالاد روسی اصل و خوشمزه با سیب زمینی و کالباس

طرز تهیه سالاد روسی

طرز تهیه سالاد روسی قالبیپیازچه رژیمی سالاد کلم روسی سالاد روس رزا منتظمی

سالاد روسی یکی از انواع سالادهای بسیار معروف و بسیار محبوب کشور روسیه است که شباهت بسیار زیادی به سالاد الویه دارد.

مواد لازم برای ۴ نفر
کالباس ۵۰۰ گرم
سیب زمینی ۵۰۰ گرم
خیارشور ۲۵۰ گرم
نخود فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
هویج ۱ عدد
شوید خشک ۱ قاشق چایخوری
سس مایونز ۵ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

دستور پخت سالاد روسی

مرحله اول

ابتدا سیب زمینی ها را می شوییم و در قابلمه ای قرار می دهیم و تا روی آن ها آب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا آبپز شود. نکته مهم این است  که نباید اجازه بدهیم سیب زمینی ها له شوند چون زمان خرد کردن له و متلاشی می شوند.

مرحله دوم

در مرحله بعد هویج را می شوییم و در قابلمه ای از آب قرار دهیم و روی حرارت اجازه می دهیم تا آبپز شود و یا اگر تمایل داریم به مصرف خام آن می توانیم آن را رنده کنیم یا به صورت نگینی ریز خرد کنیم که کاملا به سلیقه شما بستگی دارد.

مرحله سوم

همین طور اگر از خود نخود فرنگی خام استفاده می کنیم در ۵ دقیقه آخر آبپز شدن هویج می توانیم نخود فرنگی ها را همراه با کمی نمک به آن اضافه کنیم تا آبپز و پخته شوند و بعد همراه با هویج در آبکشی بریزیم و اجازه بدهیم تا خنک شود.

مرحله چهارم

در مرحله بعد روی تخته آشپزخانه هویج را نگینی خرد کنیم و همراه با نخودفرنگی ها در کاسه ای بزرگ می ریزیم. سپس سیب زمین های آبپز شده را در صافی قرار می دهیم و صبر می کنیم تا خنک شوند و پوست آن ها را می گیریم.

مرحله پنجم

سپس روی تخته آشپزخانه به صورت مکعب های کوچک خرد می کنیم و به هویج اضافه می کنیم.کالباس را نیز روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و به مواد می افزاییم.خیارشورها را نیز می شوییم و به صورت مربع های ریز خرد می کنیم و داخل کاسه می ریزیم.

مرحله ششم

سس مایونز (بستگی به مقدار تمایل شما دارد،هر چه بیشتر خوشمزه تر)را در کاسه ای می ریزیم و فلفل سیاه،نمک به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و به مواد سالاد می افزاییم و خوب مواد را زیر و رو می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله باید مواد سالاد کاملا آغشته به سس شود و در اخر شوید خشک را روی سالاد می ریزیم و روی آن را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم.سالاد روسی را از یخچال بیرون می آوریم و در ظرف مورد نظر می ریزیم و نوش جان کنید.

نظرات