طرز تهیه ناگت مرغ بازاری خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه ناگت مرغ بازاری

طرز تهیه ناگت مرغ بازاری
ناگت مرغ یکی از غذاهای فوری و بسیار خوشمزه بین المللی است که با گوشت مرغ تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با وبلاگ صد صدا همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

گوشت مرغ ۴۰۰ گرم

نان تست ۲ عدد

آرد سفید نصف لیوان

پودر سوخاری نارنجی به مقدار کافی

پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم

تخم مرغ ۱ عدد بزرگ

نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

پودر سیر و پودر پیاز به مقدار کافی

دستور پخت ناگت مرغ

مرحله اول

ابتدا وسط نان های تست که نرم هستند را خارج می کنیم و در یک کاسه مناسب خرد می کنیم. در ادامه ۲ قاشق غذاخوری آب به نان های تست اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا نان های تست نرم شده و حالت خمیری پیدا کنند.

مرحله دوم

حالا گوشت مرغ را به قطعات کوچک تبدیل می کنیم و به نان باگت اضافه می کنیم. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر پیاز اضافه می کنیم و با دست مواد را ملخوط می کنیم. اگر پودر پیاز ندارید می توانید از یک پیاز کوچک رنده شده استفاده کنید.

مرحله سوم

پس از مخلوط کردن مواد آنها را داخل میکسر می ریزیم تا کاملا به شکل پوره در بیایند. اگر میکسر در دسترس ندارید می توانید مواد را دو مرتبه چرخ کنید تا یکدست شوند. در ادامه ۱ قاشق غذاخوری از آرد را به همراه پنیر پیتزا به مایه ناگت اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا مایه ناگت به طور کامل آماده شده است، روی کاسه حاوی مایه ناگت را با سلفون به طور کامل می پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند. پس از گذشت این زمان باید ناگت ها را سرخ کنیم.

مرحله پنجم

برای سرخ کردن ناگت ها تخم مرغ ، آرد سوخاری و آرد سفید را به صورت جداگانه در سه کاسه می ریزیم و جلوی دستمان قرار می دهیم. تخم مرغ را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود. نکته دیگر اگر پودر سوخاری نارنجی ندارید می توانید از مخلوط پودر سوخاری معمولی با پفک خرد شده استفاد کنید.

مرحله ششم

حالت یک ظرف گود روی حرارت قرار می دهیم و به اندازه ای روغن داخل ظرف می ریزیم که ناگت ها هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشند. پس از اینکه روغن داغ شد به اندازه یک گردو از مایه ناگت بر می داریم و با دست بهش حالت می دهیم.

مرحله هفتم

یکی از نکات مهم در مورد شکل دادن به ناگت این است که قطر ناگت باید حدودا یک سانتی متر باشد. اگر قطر ناگت را خیلی زیاد بگیرید مغز آن خام می ماند و اگر بیش از حد نازک باشد خیلی سریع خشک می شود، پس به این موضوع توجه داشته باشید.

مرحله هشتم

حالا مایه ناگت را به ترتیب ابتدا در آرد سفید ، سپس در تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاری به خوبی می غلتاینم و در روغن می اندازیم تا با حرارت ملایم سرخ شود. پس از سرخ شدن ناگت ها روغن اضافی شان را با دستمال حوله ای می گیرم و در آخر به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

منبع : طرز تهیه ناگت مرغ خانگی

خورش قیمه از دستورهایی است که همه بلدن ولی کمتر کسی هست که خورش قیمه ش زبانزد فامیل باشه و همیشه عالی در بیاد. اگر می خواهید شما هم جزو کسانی باشید که خورش قیمه رو مثل نذری درست می کنند می خوام یک رسپی عالی بهتون معرف کنم. از طریق این لینک (طرز تهیه خورش قیمه) می تونید به این رسپی درسترس داشته باشید. خیلی خوب و نکته به نکته توضیح داده و نکات خوبی هم گوشزد کرده که واقعا خورش قیمه رو عالی تر میشه درست کرد.

خب یک رسپی هم برای علاقمندان به گوشت مرغ دارم. همونطور که می دونید گوشت مرغ تو کل جهان محبوبیت زیباد داره و غذاهای خوشمزه ای ازش درست می کنند. این بار می خوام شنیسل مرغ رو ب دوستانی که باهاش آشنایی ندارند معرفی کنم. البته فکر نمی کنم کسی باشه که این غذای عالی و خوشمزه رو نشناسه. از طریق این لینک (طرز تهیه شنیسل مرغ با پانکو) تو بو دوست خوبم می تونید این رسپی رو مطالعه کنید.

راستی یه نکته مهم در مرود ناگت بگم تا یادتون نرفته اگر می خواهید ناگت مرغتون کمی پفکی و ترد بشه حتما بهش مغز نان باگت یا نان تست بزنید خیلی خوب میشه حتما امتحان کنید پشیمون نمیشید.

نظرات