چگونه پیتزا قارچ و گوشت مخصوص در خانه درست کنیم؟

طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت

پیتزا قارچ و گوشت یکی از انواع پیتزاهای بسیار خوشمزه و پر طرفدار در سراسر جهان است که مانند انواع پیتزاها اصالتی ایتالیایی دارد. برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم خمیر پیتزا برای 3 نفر
آرد گندم1 و یک سوم پیمانه
مخمر1 قاشق غذاخوری
شکر1 قاشق غذاخوری
نمک1 قاشق چایخوری
روغن زیتون2 قاشق غذاخوری
مواد لازم پیتزا قارچ و گوشت
گوشت چرخ کرده100 گرم
فلفل هالوپینو1 عدد
پیازنصف یک پیاز متوسط
قارچ7 عدد متوسط
سس گوجه 3 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا250 گرم
آویشن1 قاشق چایخوری

طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت مجلسی

خمیر : ۱ ق غ شکر و ۱ ق غ مخمر رو در کاسه ای بریزید. شکر به عمل اومدن درست مخمر کمک میکنه.
۱ پیمانه آب کاملا ولرم روی اونها بریزید و هم بزنید و برای ۵ دقیقه بگذارید عمل بیاد. توجه داشته باشید آب گرم یا داغ مخمر رو از بین میبره. حتما آب ولرم باشه.
۱ پیمانه آرد و ۱ ق چ نمک رو ترکیب کرده و دو بار الک کنید. بقیه آرد رو نگه دارید تا کم کم اضافه کنید.روغن زیتون رو روی آرد بریزید و با نوک انگشت قاطی کنید.
مخمر عمل اومده (نشانه: پف کردن مایه) رو روی آرد بریزید. اول با قاشق شروع کنید به هم زدن. بعد از ترکیب شدن مواد، اونو به یه سطح بزرگتر متتقل کنید و با دست ورز بدید.
اون مقدار آرد باقیمونده رو به تدریج اضافه کنید. اونقدر خمیر رو ورز بدید تا دیگه به دست نچسبه و خمیر نرم و لطیفی داشته باشید.ترجیحا آرد بیشتر اضافه نکنید.
با ورز دادن، چسبندگی خمیر رو بگیرید.میتونید کمی روغن روش بزنید تا به دست نچسبه و مجبور نشید آب اضافه کنید. برای ده دقیقه خمیر رو حسابی و محکم ورز بدید.
از ورز دادن خسته نشید تا نون پیتزای سبک و تردی بعد از پخت داشته باشید خمیر رو در یک کاسه بزرگتر بگذارید که جا برای دو برابر شدن داشته باشه.
روی ظرف دستمال تمیزی بگذارید و در دمای محیط برای ۱ ساعت استراحت بدید. برید سراغ آماده کردن مخلفات: پیاز رو نگینی خرد و سرخ کنید.
گوشت چرخ کرده رو پیش از سرخ شدن کامل پیاز اضافه کنید و سرخ کنید. بهش نمک و فلفل بزنید. قارچ ها رو نیم دایره ای برش بزنید. میتونید اونها رو هم تفت بدید یا بدون تفت دادن استفاده کنید.
فلفل هالوپینیو و گوجه ها رو خرد کنید. اگر از گوجه گیلاسی استفاده میکنید میتونید نیم دایره برش بزنید. فر رو روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد و حدود ۴۰۰ فارنهایت روشن کنید.
هوای داخل خمیر رو با فشار اروم مشت به وسط خمیر خارج کنید. سینی فر رو با ۱ ق غ روغن زیتون یا مایع چرب کنید و خمیر رو با دست وسط سینی باز کنید.
میتونید خمیر رو روی میز با وردنه باز کنید بعد توی سینی بذارید. ترجیحا خمیر رو نازک باز کنید. با ضخامتی در حد نیم سانت. خوشمزه تر خواهد شد.
با چنگال سطح خمیر رو سوراخ سوراخ کنید. تا بهتر بپزه. اگر دوست داشتید کمی سیاه دونه روی سطح خمیر بپاشید.خوشمزه میشه.
خمیر رو برای ۱۰ دقیقه تو فر بگذارید. بعد بیرون بیارید. بگذارید چند دقیقه خنک بشه و بخار از سطح خمیر آزاد بشه.
روی سطح خمیر سس گوجه یا مارینارا بمالید.مقدار کمی از پنیر موزارلا(۲ق غ) رو روش بریزید. پیاز و گوشت چرخ کرده رو روی سطح خمیر پخش کنید.
قارچ ها رو روش بچینید. حالا با بقیه پنیر، سطح پیتزا رو بپوشونید. روش تکه های گوجه و فلفل و کمی پودر آویشن بریزید و برای ۲۰ دقیقه بگذارید در دمای ۱۷۵ سانتیگراد و حدود ۳۵۰ فارنهایت بپزه.

نکات پخت پیتزا قارچ و گوشت

۱. قبل از قرار دادن سینی در فر، روی پنیر کمی آب اسپری کنید تا رطوبت پنیر بیشتر بشه و بیشتر کش بیاد.
۲. اگر پنیرتون یخ زده ست بهتره از ۱ ساعت قبل از استفاده، بیارید بیرون تا کاملا یخش باز بشه. و همدمای محیط بشه.
۳.در فاصله خارج کردن خمیر در مرحله اول پخت، در فر رو باز نگذارید. حرارت فر باید مناسب باشه تا پنیر خوب ذوب بشه. اگر زیاد باشه قهوه ای میشه و به اصطلاح گل میندازه و اگر کم باشه پنیر به قدر کافی کش نخواهد اومد. دما رو متعادل نگهدارید.
۴.اگر از پنیر موزارلای تازه به جای انواع دیگه ش استفاده کنید خیلی عالیه. فقط دقت کنید این نوع پنیر زمان انقضای کوتاهی حدود دو هفته داره و کمی هم گرونتره.
۵. ریختن مخلفات زیاد روی سطح خمیر هم باعث میشه خمیر سنگین بشه و پنیر از پس بلند کردن خمیر برنیاد.😏
۶.میتونید دو لایه پنیر بریزید. مثل همین دستور.بار اول بعد از زدن سس به سطح خمیر و قبل از ریختن مخلفات و بار دوم بعد از ریختنش.
۷. روشهای دیگه مثل اضافه کردن خامه به لایه رویی خمیر یا ریختن کره آب شده روی سطح پنیر هم هست که به خاطر زیادی چرب شدن پیتزا، به نظر من سلامت نیست. اما انتخاب با شماست.
دستور از Lili usefi

نظرات