طرز تهیه سالاد تبوله
سالاد تبوله یکی از انواع سالادهای خوشمزه و بسیار معروف عربی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت تفریحی چی شی همراه باشید.
همچنین ببینید : طرز تهیه سالاد اسفناج و انار خوشمزه و مجلسی به روش ایتالیایی
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بلغور | ½ لیوان |
پیازچه | ½ لیوان |
جعفری | ۱٫۵ لیوان |
خیار | ۱ عدد |
آب جوش | ¾ لیوان |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
آبلیمو | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۳ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه کافی |
دستور تهیه سالاد تبوله
مرحله اول
ابتدا بلغور را تمیز می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون روی بلغور می ریزیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا با هم ترکیب شوند. در ادامه سه چهارم لیوان آب جوش اضافه می کنیم و در ب ظرف را می گذاریم.
مرحله دوم
باید بلغور را به مدت ۱۵ دقیقه در این حالت بگذاریم تا نرم شود. در همین حین خیار و گوجه فرنگی را پس از شستشو به صورت ریز خرد می کنیم ( کمی ریزتر از سالاد شیرازی ) و داخل کاسه ای که برای تهیه سالاد در نظر گرفته ایم می ریزیم.
مرحله سوم
سپس پیازچه و جعفری را هم به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم و به کاسه سالادخوری اضافه می کنیم. پس از گذشت ۱۵ دقیقه آب اضافی موجود در بلغورها را دور می ریزیم و بلغور را نیز به کاسه سالادخوری اضافه می کنیم.
همچنین ببینید : طرز تهیه سالاد سیب زمینی با ژامبون و ماست به روش آمریکایی
مرحله چهارم
در مرحله اخر آبلیمو را به همراه روغن زیتون باقیمانده و مقداری نمک و فلفل سیاه مخلوط می کنیم و روی مواد سالاد می ریزیم و خوب ترکیب می کنیم تا مواد طعم دهنده به خورد سالاد بروند. در پایان سالاد را در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود سپس سرو می کنیم.
نظرات
ارسال یک نظر