طرز تهیه کوکو قارچ و مرغ و سیب زمینی

طرز تهیه کوکو قارچ

طرز تهیه کوکو قارچ و مرغ و سیب زمینی رژیمی با پنیر پیتزا و گوشت در فر و سبزیجات xvc jidi     rhv

کوکوی قارچ یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با مواد متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی نوین در ادامه با وبسایت صد صدا همراه باشید.


همچنین ببینید : بهترین روش طرز تهیه کوکو سیب زمینی مجلسی و رستورانی

دستور پخت کوکو قارچ و برنج


مواد لازم

روغن زیتون سه قاشق مرباخوری

پیاز کوچک خردشده یک عدد

سیر یک حبه

فلفل دلمه قرمز یک عدد

برنج 1۵۰ گرم

آب مرغ 4۰۰ سی سی

کره سه قاشق مرباخوری

قارچ ۱۷۵ گرم

پنیر پارمسان چهار قاشق مرباخوری

تخم مرغ هشت عدد


کوکو قارچ و برنج

1. روغن را در تابه ریخته و پیازها را در آن تفت دهید. سپس سیر و فلفل دلمه ای ریز شده را به آن افزوده و اجازه دهید تا مواد برای شش دقیقه دیگر کاملا تفت داده شوند.

2. برنج را که از قبل شسته اید در آب مرغ و کره بپزید و بگذارید برای ۲۵ دقیقه دم بکشد.

3. در ظرف مناسب دیگری قارچ ها را تفت دهید سپس برنج را با بقیه مواد به قارچ اضافه کنید.

4. تخم مرغ ها را در مخلوط کن شکسته و هم بزنید و در آخر پنیر پیتزا را به آن بیفزایید. تمام مواد را در تابه ریخته و مانند کوکو سرخ کرده و برش دهید.

مواد لازم برای ۴ نفر
قارچ۳۰۰ گرم
سیب زمینی۳ عدد متوسط
پیاز۱ عدد متوسط
تخم مرغ۳ عدد
جعفری۵۰ گرم
آبلیمو۱ قاشق غذاخوری
آرد سفید۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
روغن و زردچوبهبه مقدار کافی

دستور پخت کوکو قارچ

مرحله اول

برای تهیه کوکوی قارچ مجلسی ابتدا سیب زمینی ها را می شوییم، سپس به همراه ۲ پیمانه آب و کمی نمک داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا سیب زمینی ها آبپز شوند.

مرحله دوم

در ادامه سیب زمینی هها را پوست می گیریم و با رنده ریز رنده می کنیم، سپس داخل یک کاسه بزرگ و جادار می ریزیم. در ادامه قارچ ها را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن تفت می دهیم تا آب قارچ ها گرفته شود.

مرحله سوم

برای اینکه رنگ قارچ ها سیاه نشود، در هنگام تفت دادن ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو نیز اضافه می کنیم. پس از اینکه قارچ را به خوبی تفت دادیم، آنرا به کاسه حاوی سیب زمینی اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم.


همچنین ببینید : طرز تهیه سوپ هویج و مرغ و عدس و سیب زمینی


مرحله چهارم

سپس آب اضافی پیاز را می گیریم و آنرا به کاسه حاوی سیب زمینی اضافه می کنیم. حالا جعفری را به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم و به دیگر مواد اضافه می کنیم. تخم مرغ ها را داخل یک کاسه کوچک می شکنیم.

مرحله پنجم

سپس آرد را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تخم مرغ اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. حالا مخلوط تخم مرغ را به دیگر مواد اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله ششم

نکته مهم در مورد اضافه کردن تخم مرغ این است که زمان اضافه کردن تخم مرغ حتما قارچ و سیب زمینی باید کاملا خنک باشند. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن داخل تابه می ریزیم.


همچنین ببینید : طرز تهیه برنج زرد رنگ زعفرانی قالبی رستورانی


مرحله هفتم

پس از اینکه روغن داغ شد، مقداری از مایه کوکو را در دستمان شکل می دهیم و داخل تابه می اندازیم تا سرخ شود. پس از اینکه یک سمت کتلت ها سرخ شد، آنها را به آرامی بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود.

مرحله هشتم

در صورت تمایل می توانیم مایه کوکو را مانند کوکو سبزی به صورت یک جا هم سرخ کنیم که سلیقه ای می باشد. در پایان کوکوها را داخل ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه گوجه فرنگی، خیار شور و نان لواش خانگی سرو می کنیم.


دستور پخت کوکو قارچ (2)


مواد لازم

سیب زمینی خرد شده =۵۰۰ گرم

کره دو قاشق غذاخوری= (۲۵ گرم)

قارچ خرد شده = ۱۷۵ گرم

سیر له شده = دو حبه

تخم مرغ زده شده = یک عدد

پیاز خرد شده = یک قاشق غذاخوری

روغن= به میزان لازم

نمک وفلفل = به میزان لازم

آرد =به میزان لازم


طرز تهیه

سیب زمینی ها را به مدت ۱۰ دقیقه در قابلمه حاوی آب جوش و نمک می پزیم سپس آبکش نموده و با پشت چنگال آنها را له کرده و کنار می گذاریم.

در همین فاصله کره را در تابه ریخته قارچ و سیر را به آن اضافه کرده به مدت پنج دقیقه تفت می دهیم.

سپس روغن اضافی آن را خارج می کنیم سیب زمینی، نمک، فلفل، سیر، قارچ، پیاز و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده کاملا هم می زنیم.


همچنین ببینید : طرز تهیه سمبوسه گوشت چرخ کرده مزاری


مخلوط را چهار قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را به شکل کوکوی گرد درمی آوریم.

روی آنها آرد پاشیده تا کاملا آغشته شود. روغن را در تابه گرم کرده و کوکو را به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت سرخ می کنیم تا طلایی شود. غذا را بلافاصله با سالاد سبزیجات یا ماست سرو می کنیم.

نظرات