طرز تهیه ماهی کبابی روی گاز با فویل و رب انار بدون فر

طرز تهیه ماهی کبابی

طرز تهیه ماهی کبابی شکم پر روی گاز با فویل روی گاز با رب انار بدون فر سس مخصوص در فر رژیمی xvc jidi lhid  fhfd

ماهی کبابی یکی از انواع کباب های خوشمزه بین المللی است که با طعم های متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت صد صدا همراه باشید. در این مطلب از سایت انسان شاد آموزش و طرز تهیه ماهی کبابی را برای شما دوستان آماده کرده ایم.


نکاتی برای بهتر شدن طعم ماهی کباب:


1 قاشق چای خوری پودر پاپریکا،1/4 قاشق فلفل سیاه،2 قاشق چایخوری گلپر خشک را با هم مخلوط کرده و در مواد ماهی کباب یا هر نوع کباب دیگری استفاده کنید. بهتر است برای طعم بهتر کباب از ماهی تازه استفاده کنید. بجایی آب لیمو میتوانید از آب نارنج نیز استفاده کنید. حتما ارزش یک بار امتحان کردن را دارد.

مواد لازم برای ۴ نفر
ماهی بدون استخوان۴ عدد
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
کره۵۰ گرم
روغن زیتون۴ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد متوسط
آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور پخت ماهی کبابی

مرحله اول

برای تهیه ماهی کبابی رستورانی ابتدا قطعات ماهی را پس از اینکه استخوان ها و قسمت های اضافی شان را جدا کردیم روی سطح کار داخل یک سینی قرار می دهیم، سپس روغن زیتون را روی گوشت ماهی ماساژ می دهیم.

مرحله دوم

پس از اینکه دو طرف ماهی را به خوبی با روغن زیتون کاور کردیم، پیاز را رنده می کنیم، سپس با فشار دست آب پیاز را می گیریم و به همراه آب لیمو ترش روی گوشت ماهی ها با دست ماساژ می دهیم تا طعم دار شوند.

مرحله سوم

در اخر مقداری نمک و فلفل سیاه روی گوشت ماهی ها می پاشیم، سپس ماهی ها را به آرامی داخل یک ظرف درب دار قرار می دهیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم مواد با گوشت ماهی تلفیق شود.


طرز تهیه خوراک ماهی قزل آلا انواع خوراک ماهی با نون و قارچ با سیب زمینی با سبزیجات در فر زنده xvc jidi o vh lhid


خوراک ماهی قزل آلا یکی از انواع خوراک های خوشمزه دریایی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با طرز تهیه خوراک ماهی قزل آلا همراه باشید.

مرحله چهارم

پس از اینکه ماهی ها به خوبی طعم دار شدند، منقل زغال را به صورت یکدست روشن می کنیم، سپس ماهی را داخل توری دو طرف قرار می دهیم و با فاصله از زغال ها به آرامی کباب می کنیم. گوشت ماهی لطیف است و به سرعت می سوزد.

مرحله پنجم

به همین دلیل نیاز نیست که زغال ها را باد بزنیم. پس از اینکه گوشت ماهی ها به خوبی کباب شد، مخلوط کره ذوب شده و زعفران را با قلمو روی ماهی کباب ها می کشیم تا لذیذتر شوند. در پایان ماهی کباب را به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.


مواد لازم جهت تهیه ماهی کبابی جزیره قشم :

ماهی سرخو یا سنگسر به تعداد کافی

گشنیز و شوید 100 گرم

نمک و فلفل و ادویه به اندازه کافی


طرز تهیه استیک مرغ گریل در ساندویچ ساز سوخاری رژیمی آبدار تنوری ران مرغ


استیک مرغ یکی از انواع غذاهای بین المللی محبوب و فوق العاده خوشمزه ای است که با گوشت مرغ تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی خارجی در ادامه با طرز تهیه استیک مرغ همراه باشید.


طرز تهیه ماهی کبابی جزیره قشم :

در ابتدا شکم ماهی را خالی میکنیم سپس مخلوطی از سبزی های معطر را داخل شکم ماهی میگذاریم بعد از آن ماهی ها را داخل فویل آلومینیوم قرار دهید و روی ذغال آتشی کباب کنید. بعد از پختن ماهى‌ ها باید آن ها را در ظرفى درب‌ دار گذاشت و چند قطره آب به آن پاشید تا در اثر بخار ماهى‌ هاى داغ، روغن در زیر پوست آنها بپیچد و هنگام مصرف پوست آن به راحتى کنده شود. امیدواریم که از آموزش این غذای لذیذ بهره ببرید. 

نظرات