طرز تهیه ماهی کبابی
ماهی کبابی یکی از انواع کباب های خوشمزه بین المللی است که با طعم های متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت صد صدا همراه باشید. در این مطلب از سایت انسان شاد آموزش و طرز تهیه ماهی کبابی را برای شما دوستان آماده کرده ایم.
نکاتی برای بهتر شدن طعم ماهی کباب:
1 قاشق چای خوری پودر پاپریکا،1/4 قاشق فلفل سیاه،2 قاشق چایخوری گلپر خشک را با هم مخلوط کرده و در مواد ماهی کباب یا هر نوع کباب دیگری استفاده کنید. بهتر است برای طعم بهتر کباب از ماهی تازه استفاده کنید. بجایی آب لیمو میتوانید از آب نارنج نیز استفاده کنید. حتما ارزش یک بار امتحان کردن را دارد.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ماهی بدون استخوان | ۴ عدد |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
کره | ۵۰ گرم |
روغن زیتون | ۴ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
آب لیمو ترش | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت ماهی کبابی
مرحله اول
برای تهیه ماهی کبابی رستورانی ابتدا قطعات ماهی را پس از اینکه استخوان ها و قسمت های اضافی شان را جدا کردیم روی سطح کار داخل یک سینی قرار می دهیم، سپس روغن زیتون را روی گوشت ماهی ماساژ می دهیم.
مرحله دوم
پس از اینکه دو طرف ماهی را به خوبی با روغن زیتون کاور کردیم، پیاز را رنده می کنیم، سپس با فشار دست آب پیاز را می گیریم و به همراه آب لیمو ترش روی گوشت ماهی ها با دست ماساژ می دهیم تا طعم دار شوند.
مرحله سوم
در اخر مقداری نمک و فلفل سیاه روی گوشت ماهی ها می پاشیم، سپس ماهی ها را به آرامی داخل یک ظرف درب دار قرار می دهیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم مواد با گوشت ماهی تلفیق شود.
خوراک ماهی قزل آلا یکی از انواع خوراک های خوشمزه دریایی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با طرز تهیه خوراک ماهی قزل آلا همراه باشید.
مرحله چهارم
پس از اینکه ماهی ها به خوبی طعم دار شدند، منقل زغال را به صورت یکدست روشن می کنیم، سپس ماهی را داخل توری دو طرف قرار می دهیم و با فاصله از زغال ها به آرامی کباب می کنیم. گوشت ماهی لطیف است و به سرعت می سوزد.
مرحله پنجم
به همین دلیل نیاز نیست که زغال ها را باد بزنیم. پس از اینکه گوشت ماهی ها به خوبی کباب شد، مخلوط کره ذوب شده و زعفران را با قلمو روی ماهی کباب ها می کشیم تا لذیذتر شوند. در پایان ماهی کباب را به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.
مواد لازم جهت تهیه ماهی کبابی جزیره قشم :
ماهی سرخو یا سنگسر به تعداد کافی
گشنیز و شوید 100 گرم
نمک و فلفل و ادویه به اندازه کافی
استیک مرغ یکی از انواع غذاهای بین المللی محبوب و فوق العاده خوشمزه ای است که با گوشت مرغ تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی خارجی در ادامه با طرز تهیه استیک مرغ همراه باشید.
طرز تهیه ماهی کبابی جزیره قشم :
در ابتدا شکم ماهی را خالی میکنیم سپس مخلوطی از سبزی های معطر را داخل شکم ماهی میگذاریم بعد از آن ماهی ها را داخل فویل آلومینیوم قرار دهید و روی ذغال آتشی کباب کنید. بعد از پختن ماهى ها باید آن ها را در ظرفى درب دار گذاشت و چند قطره آب به آن پاشید تا در اثر بخار ماهى هاى داغ، روغن در زیر پوست آنها بپیچد و هنگام مصرف پوست آن به راحتى کنده شود. امیدواریم که از آموزش این غذای لذیذ بهره ببرید.
نظرات
ارسال یک نظر