طرز تهیه کیک هویج
کیک هویج یکی از انواع کیک های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که می توانید از آن به عنوان کیک تولد هم استفاده کنید، برای مشاهده این اموزش شیرینی پزی در ادامه با نکته چی همراه باشید.
| مواد لازم برای ۸ نفر | |
| آرد قنادی | ۲ لیوان |
| بکینگ پودر | ۱ قاشق غذاخوری |
| پودر دارچین | ۱ قاشق چای خوری |
| تخم مرغ | ۳ عدد |
| شکر | سه چهارم لیوان |
| هویج | ۲ عدد متوسط |
| گردو خرد شده | نصف لیوان |
| روغن مایع | نصف لیوان |
| وانیل | ۱ پنس |
دستور پخت کیک هویج
مرحله اول
ابتدا روغن مایع را داخل کاسه ای می ریزیم و شکر را به آن اضافه می کنیم و با همزن برقی ۵ دقیقه هم می زنیم تا کاملا شکر حل شود و بعد تخم مرغ ها را ابتدا داخل پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن به مواد اضافه می کنیم و مجددا مواد را ۲ دقیقه هم می زنیم.
مرحله دوم
هویج های رنده شده و وانیل را نیز اضافه می کنیم و با لیسک همگی مواد را مخلوط می کنیم.سپس بیکینگ پودر و دارچین را روی آرد می ریزیم و با قاشق زیر و رو می کنیم و کم کم مخلوط آرد را از الک رد می کنیم و کم کم به مواد اضافه می کنیم.
مرحله سوم
سپس گردوها را نیز لابه لای اضافه کردن آرد به مواد اضافه می کنیم و با لیسک مواد را زیر و رو می کنیم.فر را ۱۰ دقیقه زودتر روشن می کنیم و روی حرارت ۱۸۰ درجه قرار می دهیم و کف قالب را یا کاغذ روغنی قرار می دهیم و یا با قلمو چرب می کنیم.
همچنین ببینید : آموزش کامل طرز تهیه کیک فنجانی خوشمزه و مخصوص با قالب
مرحله چهارم
سپس مواد کیک را داخل آن می ریزیم و قالب را داخل فر می گذاریم تا به مدت تقریبا ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بسته به نوع فر کیک بپزد.زمانیکه فر حجم دار شد و ۳۰ دقیقه از پخت آن گذشت می توانید یک عدد خلال دندان را داخل کیک فرو کنید و سریع بیرون بیاورید.
مرحله پنجم
اگر از کیک به خلال نچسبیده بود یعنی کیک پخته شده است و اگر چسبید یعنی هنوز به زمان دارد تا کامل بپزد.می توانید اگر دوست داشتید ۱ دقیقه آخر گریل را روشن کنید تا روی کیک نیز کمی تیره تر شود.کیک را از داخل فر بیرون می آوریم.
مرحله ششم
سپس اجازه می دهیم تا خنک شود و بعد از قالب خارج می کنیم.اگر کف آن کاغذ روغنی انداخته باشیم راحت تر زمان برگرداندن کیک بیرون می آید.کیک هویج آماده شده را با خامه فرم گرفته و یا انواع میوه و یا حتی پودر قند می توانید تزئین کنید.نوش جان
مطالب مرتبط :

نظرات
ارسال یک نظر