طرز تهیه زولبیا و بامیه
مواد لازم برای شربت
- 1 لیوان آب
- 2 لیوان شکر
- 1 ق غ خ سر پر گلوگز
- 4 عدد هل شکسته
- 1 ق چ خ سر خالی جوهر لیمو
- زعفران مقداری
مواد لازم برای بامیه
- 1 لیوان آب
- 1 لیوان سرپر آرد
- 2 ق غ خ شربت بار یا عسل
- 40 گرم کره
- 1 ق چ خ وانیل
- 2 عدد تخم مرغ متوسط
- 1 ق غ خ آرد سمولینا
مواد لازم برای زولبیا
- 1 تا1/5 لیوان نشاسته گندم
- 1 لیوان ماست
- 1 ق م خ بیکینگ پودر
- 1 ق غ خ گلاب
- 1 ق غ خ روغن مایع
- 2 ق غ خ آرد قنادی
- 1 ق غ خ زعفران دم کرده غلیظ
طرز تهیه شربت مخصوص
ابتدا شکر و آب و هل و زعفران را ترکیب کرده روی حرارت بذارید تا شکر دوب بشه و شربت بجوشه بعد جوهر لیمو رو اضافه کرده و بذارید ۱۵-۲۰ دقیقه بجوشه در آخر گلوکز رو اضافه کنید وقتی گلوکز حل شد شربت آماده هست و کنار بذارید تا خنک بشه. قوام شربت باید یکمی از عسل رقیقتر باشه.طرز تهیه بامیه
کره و آب و شربت رو روی حرارت بذارید وقتی از کناره ها شروع به جوشیدن کرد آرد رو یکباره اضافه کنید و هم بزنید حدود ۵ دقیقه خمیر رو داغ بزنید تا کاملا خمیر جمع بشه.حالا خمیر رو به ظرف دیگری منتقل کنید و اجازه بدین کمی خنک بشه بعد وانیل و آرد سمولینا و تخم مرغها رو یکی یکی به خمیر اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه حالا داخل قیف بریزید و خمیر بامیه رو با قیچی به اندازه دلخواه ببرید و در روغن سرد بریزید بعد تابه رو روی حرارت بذارید تا بامیه ها کاملا سرخ بشه بامیه داغ رو در شربت سرد بذارید حدود ۱ تا ۲ دقیقه داخل شربت بمونه کافیه. بعد داخل آبکش بذارید تا شربت اضافه آش بریزه.
طرز تهیه زولبیا
همه مواد رو ترکیب کنید و حدود ۱ ساعت در فضای آشپزخانه اشتراح بدید بعد از یک ساعت خمیر را در ظرف سس خالی یا قیف بریزد و قالب زولبیا رو دخل روغن داغ بذارید و از مواد داخل قالب به شکل دورانی بریزید و بذارید یطرف سرخ بشه بعد قالب رو بردارید و زولبیا رو برگردانید تا طرف دیگه اشم سرخ بشه و بلافاصله داخل شربت بذارید.امیدواریم این دستور شیرینی پزی مورد استفاده و پسند شما عزیزان قرار گرفته باشد.
نظرات
ارسال یک نظر