دستور پخت شامی کباب در خانه رو می خوام

طرز تهیه شامی کباب

طرز تهیه شامی کباب لرستان شمالی کرمانشاهی عربی با لپه با برنج سنندجی ساده شیرازی جهرمی ماسوله اصفهان
شامی کباب یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار پر طرفدار ایرانی است که مانند کباب تابه ای از کباب های خانگی محسوب می شود. این کباب خوشمزه که با نام کتلت گوشت هم شناخته می شود از ترکیب گوشت چرخ کرده ، سیب زمینی و پیاز تهیه می شود.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
سیب زمینی۲ عدد متوسط
تخم مرغ۱ عدد
پیاز۱ عدد بزرگ
آرد نخودچی۲ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی۴ عدد متوسط
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
زردچوبه و روغنبه اندازه کافی

دستور پخت شامی کباب

مرحله اول

ابتدا پوست سیب زمینی ها را می گیریم سپس با یک رنده ریز رنده می کنیم و با فشار دست آب اضافی سیب زمینی ها را می گیریم. سیب زمینی رنده شده را داخل یک کاسه جادار می ریزیم و در ادامه پیاز را با همین روش رنده کرده و به سیب زمینی اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله گوشت چرخ کرده را یه همراه مقداری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به مخلوط سیب زمینی و پیاز رنده شده اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه کمی آرد نخودچی اضافه می کنیم تا مایه شامی منسجم تر شود.

مرحله سوم

پس از مخلوط کردن مواد مایه شامی اگر ماسه شامی انسجام کافی را نداشت یک عدد تخم مرغ به ان اضافه می کنیم و مجددا آنرا به مدت چند دقیقه ورز می دهیم. حالا روی کاسه یک سلفون می کشیم و آنرا به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم.

مرحله چهارم

اگر وقت کافی ندارید می توانید بعد از آماده شد مایه شامی آنرا سرخ کنید ولی در صورتی که امکانش هست حتما مایه شامی را چند ساعت در یخچال قرار دهید تا در پایان پخت شامی کباب خوشمزه تر و مجلسی تری داشته باشید.

مرحله پنجم

پس از اینکه مایه شامی کباب به خوبی استراحت کرد آنرا از یخچال خارج می کنیم ، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن مایع داخل تابه می ریزیم. پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد کتلت ها را دانه به دانه با دست شکل می دهیم در روغن می اندازیم تا سرخ شوند.

مرحله ششم

پس از اینکه اطراف کتلت ها کمی قهوه ای شد انها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. برای تهیه سس ، گوجه فرنگی را را خرد می کنیم و به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه در کمی روغن تفت می دهیم تا آبشان کشیده شود و روغن بیندازند.
همچنین ببینید : طرز تهیه تاس کباب مجلسی

مرحله هفتم

در تهیه این سس می توانیم از قارچ و فلفل دلمه ای هم استفاده کنیم. پس از اینکه سرخ کردن شامی ها به پایان رسید آنها به همراه سس گوجه فرنگی را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

مطالب مرتبط :

منابع :

نظرات