طرز تهیه همبرگر مخصوص
مواد لازم برای 2 نفر
- پياز متوسط 1 عدد
- گوشت چرخ کرده 100 گرم
- قارچ 10 عدد
- سوسيس آلمانی 1 عدد
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری سر پر
- پنير پارمسان1 قاشق قاشق غذا خوری
- پنير گودا 2 ورقه
- پنير پيتزا1 قاشق غذا خوری
- نمك، فلفل سیاه و زردچوبه به ميزان لازم
- روغن مایع مخصوص سرخ کردنی به ميزان لازم
طرز تهیه همبرگر مخصوص
ابتدا پياز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و با روغن مایع تفت می دهیم تا سبک شود سپس گوشت چرخ کرده را اضافه ميكنيم و خوب هم ميزنيم تا گوشت رنگش عوض شود.
در ادامه زردچوبه و رب گوجه فرنگی را ميريزيم و هم ميزنيم تا مواد مخلوط شوند و رب گوجه فرنگی به خوبی سرخ شود و طعم خامی اش گرفته شود. سپس سوسیس را خرده کرده و اضافه می کنیم.
بعد حدود دو ليوان آب داغ به همراه کمی نمك و فلفل سیاه را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم بپزد و مایه همبرگر به روغن بیفتد.
پس از اینکه مایه گوشت اماده شد نان همبرگر ار از وسط باز می کنیم و روی نان پیتزا می ریزیم و مواد همبرگر ار روی پنیر پیتزا پهن می کنیم.
در لایه بعدی پنیرهای پارمسان و گودار روی مواد همبرگر قرار می دهیم و در لایه اخر دوباره پنیر پیتزا می ریزیم. حالا نان همبرگر را 10 دقیقه در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا پنیر پیتزا آب شود. سپس نوش جان کنید.
مطالب مرتبط
با تشکر از Burger & طرز تهیه همبرگر خانگی
نظرات
ارسال یک نظر