طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت خانگی به روش رستورانی

طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت خانگی

طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت رستورانی بدون فر با مایکروویو نکات ایتالیایی ریش ریش  djch rhv   aj

پیتزای قارچ گوشت یکی از قدیمی ترین پیتزاهای ایتالیایی و امریکایی موجود در جهان است که در تمام کشورها با استقبال خوبی روبرو شده است. این پیتزای خوشمزه از ترکیب گوشت چرخ کرده و قارچ به همراه پنیر پیتزا و سبزیجات دیگر تهیه می شود و همانطور که بارها امتحان کرده اید ترکیب گوشت چرخ کرده و قارچ ترکیب جالبی است و در انواع گراتن ها و لازانیا نیز به خوبی جواب داده است. این پیتزای خوشمزه را می توانیم با گوشت تکه ای هم درست کنیم که دیگر نام پیتزا قارچ و گوشت نیست و به نام های دیگری مثل پیتزا استیک یا پیتزا بیکن یا پیتزا بیف تغییر نام می دهد. در گذشته هم یک دستور در مورد این غذای خوشمزه در وبلاگ منتشر کرده ایم که می توانید انرا از طریق این لینک مشاهده نمایید.

مواد لازم برای ۲ نفر

  • گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد متوسط
  • فلفل دلمه ای رنگی ۳ قاشق غذاخوری
  • قارچ ۱۵۰ گرم
  • سس پیتزا ۱ قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
  • آویشن ۱ قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
  • زردچوبه و روغن به مقدار کافی
  • خمیر پیتزا ۱ عدد بزرگ

دستور پخت پیتزا قارچ و گوشت

مرحله اول

برای تهیه پیتزا قارچ و گوشت رستورانی ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه مقدار خیلی کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم، پس از اینکه پیاز طلایی شد، گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و گوشت را به خوبی تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند. در ادامه نصف فنجان آب جوش به تابه اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا گوشت به طور کامل بپزد.

مرحله سوم

حالا مقداری از قارچ و فلفل دلمه ای رنگی را برای تزیین روی پیتزا کنار می گذاریم و باقیمانده آنرا به تابه حاوی گوشت اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا آب اضافی موجود در تابه به طور کامل کشیده شود و قارچ و فلفل دلمه ای نرم شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شودف سپس خمیر پیتزا را درون قالب یا سینی فر قرار می دهیم. در ادامه سس مخصوص پیتزا را روی خمیر پیتزا به صورت یکدست پخش می کنیم.

مرحله پنجم

حالا دو سوم پنیر پیتزا را روی خمیر پیتزا به صورت پخش می ریزیمف در ادامه مخلوط گوشت چرخ کرده را به صورت پخش روی پنیر پیتزا می ریزیم. در ادامه باقیمانده پنیر پیتزا را به صورت پخش روی مخلوط گوشت می ریزیم.

مرحله ششم

در این مرحله قارچ و فلفل دلمه ای رنگی را که که کنار گذاشته بودیم برای تزیین روی پیتزا استفاده می کنیم، سپس پیتزا را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا پینر ذوب شود، سپس چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی پیتزا رنگ بگیرد.

***

یکی از دوستان درخواست کرده بود که اموزش یک نوع کیک یخچالی ساده را در وبلاگ قرار دهیم که به دلیل مشغله هایی که به وجود امد نتونستیم این اموزش را تهیه کنیم ولی دوستانی که فر ندارند و می خواهند کیک یخچالی درست کنند می توانند به این لینک مراجعه کنند. اموزشی کامل و مرحله به مرحله برای افراد مبتدی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط :

طرز تهیه پیتزا سیب زمینی سرخ کرده , طرز تهیه پیتزا سیب زمینی بدون فر

پیتزا سیب زمینی که با نام های دیگری مانند سیب و پنیر پیتزا و بشقاب داغ سیب زمینی هم شهرت دارد یکی از غذاهای فست فودی جدید است که با مواد متنوعی تهیه می شود. این پیتزای را خوشمزه را به سلیقه خود می توانیم با مواد متنوعی تهیه کنیم. مثلا می توانیم مانند پیتزا مخلوط رستورانی به این غذا سوسیس، کالباس یا گوشت نیز اضافه کنیم. البته این غذا به صورت ساده با سیب زمینی و پنیر پیتزا تهیه می شود و طعم بسیار خوبی نیز دارد. البته نباید از کالری بالای این غذا غافل شویم و بهتر است این غذا هر چند وقت یک بار درست کنیم چون به دلیل وجود پنیر پیتزا کالری بالایی دارد. برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با مطلب طرز تهیه پیتزا سیب زمینی همراه باشید.

نظرات